FOTO Pericol de explozie la o benzinărie din Alba Iulia. O pompă a fost distrusă de un autoturism implicat într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompa de benzină a fost distrusă în accident. Foto: ziarulunirea.ro
Pompa de benzină a fost distrusă în accident. Foto: ziarulunirea.ro

O benzinărie din centrul oraşului Alba Iulia a fost în pericol de explozie după ce una dintre pompe a fost distrusă de o maşină. Accidentul a avut loc pe strada din faţa staţiei, iar una dintre maşini a fost proiectată în pompa de benzină.

Accidentul a avut loc în incinta staţiei de carburanţi “Europa” din Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Au fost implicate trei autoturisme: un Opel Corsa, un Logan şi un Hyundai înmatriculat în Bucureşti.

Şoferul autoturismului Logan a lovit din spate maşina Opel, pe strada Tudor Vladimirescu şi aceasta din urmă a fost proiectată în pompa din benzinărie. 

În zona accidentului se afla şi un angajat al staţiei de carburanţi, care a scăpat doar cu zgârieturi. Autoturismul Hyundai aparţine APIA. Acesta era în timpul alimentării cu carburant, în momentul impactului.

La faţa locului au intervenit echipaje ISU Alba, pentru că exista pericol de explozie. În urma intervenţiei acestora, situaţia a fost ţinută sub control.

FOTO VIDEO Accident în lanţ cu şase maşini la Alba Iulia. O femeie a fost transportată la spital

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite