VIDEO PROMO „La masa Adevărului” – Teodor Meleşcanu, preşedintele Comisiei de Apărare a Senatului „România, la mijloc în războiul dintre administraţiile Bush şi Obama”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Theodor Melescanu - La Masa Adevarului
Theodor Melescanu - La Masa Adevarului

Mai mereu rezervat în declaraţii, Teodor Meleşcanu nu spune întotdeauna ce ştie, dar este limpede că ştie ce spune.

image

L-am invitat la un dialog despre „starea naţiunii" în chestiunile de politică internă, dar şi în cele ce ţin de contextul internaţional în care „se mişcă" România.

Teodor Meleşcanu insistă că, în ciuda crizei, „în lume sunt bani, aşa cum există şi un interes de investire", numai că România nu a arătat că se aşează pe un drum clar. Despre relaţia cu Rusia spune că politicienii români nu au priceput încă modul în care Kremlinul contabilizează orice declaraţie, fapt ce se resfrânge asupra raporturilor economice bilaterale.

În ceea ce priveşte Statele Unite, preşedintele Comisiei de Apărare din Senat vorbeşte despre necesitatea clarificării acuzaţiilor privind găzduirea unor aşa-zise centre de detenţie ale CIA în România. Meleşcanu nu uită să amintească de „războiul" pe această temă dintre administraţia Obama şi fosta administraţie Bush, dispută ce poate prinde România la mijloc.

Forma video a dialogului „La masa Adevărului" cu Teodor Meleşcanu o veţi putea accesa pe www.adevarultv.net şi pe www.adevarul.ro, începând de joi seară, iar varianta tipărită o veţi găsi în ziarul de vineri, 2 decembrie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite