VIDEO PROMO „La masa Adevărului” – Dan Dungaciu, directorul Institutului de Relaţii Internaţionale al Academiei Române: „Orban vrea să arate că «vechea Ungarie» pulsează”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cât de sigură este România, astăzi, printre vecinii săi, care, la rându-le, se confruntă cu mari probleme economice şi politice?

image

Mai suntem, oare, atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru şi la potenţialele riscuri de securitate din zonă? Dan Dungaciu, preşedintele Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române, le vorbeşte cititorilor „Adevărul" despre prietenii şi adversarii României, în actualul context european. „În condiţii normale, ceea ce face Ungaria în acest moment este evident impardonabil (...)

De când a apărut Viktor Orban pe scena politică din Ungaria, a fost pregătit pentru a transforma naţionalismul maghiar într-un curent politic acceptabil (...) Orban vrea să arate că «vechea Ungarie» pulsează şi că o reprezintă", observă Dungaciu, referindu-se la situaţia tensionată de la Budapesta şi la implicaţiile ei în viitor.

Forma video a dialogului cu Dan Dungaciu o veţi putea accesa pe www.adevarultv.net şi pe www.adevarul.ro, începând de miercuri seară, iar

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite