UPDATE Cod galben de furtuni emis pentru mai multe judeţe din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe judeţe din ţară se află miercuri seara sub Cod galben de furtuni, fiind anunţate ploi, intensificări de scurtă durată ale vântului şi descărcări electrice.

UPDATE Judeţul Braşov se află, până la ora 20.00, sub Cod portocaliu de furtună, fiind anunţate averse de ploaie ce pot depăşi 35-40 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi grindină de dimensiuni medii şi mari.

ANM a emis o avertizare de Cod galben de furtuni, valabilă până la ora 20.00, pentru judeţele Sibiu, Cluj, Gorj, Mehedinţi şi Dolj. 

Se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 20-25 de litri pe metru pătrat, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină de mici dimensiuni.

Până la ora 20.00 este în vigoare o avertizare de Cod galben de furtuni emisă pentru judeţele Ilfov, Buzău, Ialomiţa, Prahova, Dâmboviţa şi Giurgiu

ANM a anunţat că se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului, frecvente descărcări electrice şi averse ce vor cumula local 15 - 20 de litri pe metru pătrat.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 19.15, Bucureştiul a fost sub Cod galben de furtuni, fiind anunţate intensificări de scurtă durată ale vântului, descărcări electrice şi averse ce vor cumula local 10 - 15 litri pe metru pătrat.

De altfel, până la ora 19.30, este în vigoare o avertizare de Cod galben de furtuni emisă pentru judeţele Braşov, Alba, Harghita, Covasna şi Mureş

Se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse de ploaie ce vor cumula local 25-30 de litri pe metru pătrat, grindină de dimensiuni mici si medii şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite