PROGNOZĂ METEO Temperaturi de până la 27 grade Celsius până vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea continuă să se încălzească până vineri, interval în care temperaturile ajung la 27 de grade Celsius, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologilor, miercuri vremea va fi frumoasă în cea mai mare parte a ţării, cu cer variabil, fiind posibile ploi slabe doar în nordul ţării. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, temperaturile minime fiind în creştere faţă de cele din noaptea precedentă, ele încadrându-se între 0 şi 12 grade Celsius.

Joi, vremea va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât în mod normal la această dată în toate regiunile. În cursul zilei de joi, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 26 de grade Celsius, uşor mai scăzute pe litoral, iar minimele se vor încadra între 4 şi 12 grade, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

La noapte, în Bucureşti cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab, cu minime de 6- 7 grade Celsius. Joi, vremea va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Maxima termică va fi de 23 - 24 de grade, iar minima de 7 - 9 grade.

Pe aceeaşi temă:

PROGNOZA Vremea va fi capricioasă în următoarele două săptămâni. După 20 aprilie, va ploua aproape zilnic

Regimul termic va fi oscilant în următoarele două săptămâni, perioadă în care temperaturile maxime vor ajunge în unele zone în jurul valorii de 23 de grade Celsius, iar cele minime coboară până la minus două grade Celsius, în timp ce ploile vor fi prezente aproape zilnic în cea de-a doua săptămână de prognoză, arată estimările Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabile pentru perioada 13 - 26 aprilie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite