Funcţionar din Guvern, infectat cu COVID-19. Cu cine a intrat în contact

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un funcţionar public al Guvernului, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Direcţiei pentru Relaţia cu Publicul, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în cursul zilei de vineri iar în acest moment este internat, transmite Executivul. Persoana în cauză nu a avut contact cu membrii Cabinetului.

„A fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19 o persoană care are calitatea de funcţionar public şi îşi desfăşoară activitatea într-o structură din cadrul Direcţiei pentru Relaţia cu Publicul. Persoana în cauză a fost confirmată pozitiv în cursul zilei de vineri şi în acest moment este internată.

DSP Bucureşti a desfăşurat o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia au fost testaţi colegii de birou ai persoanei, cu rezultat negativ. Toate persoanele care au avut contact direct, de lungă durată, se află în izolare la domiciliu. Spaţiul în care şi-a desfăşurat activitatea a fost dezinfectat, conform protocoalelor sanitare.

Facem menţiunea că persoana în cauză nu a avut contact direct cu membri ai Cabinetului”, arată o informare de presă emisă de Guvern, arată digi24.ro.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite