Este discriminare aplicarea diferenţiată de măsuri pentru persoanele vaccinate şi cele nevaccinate? Răspunsul lui Arafat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat, joi, după şedinţa de Guvern, că nu se pune problema de distriminare prin aplicarea de măsuri diferenţiat pentru persoanele vaccinate şi cele nevaccinate, întrucât există suficient vaccin, oricine se poate vaccina şi este o decizie de sănătate publică.

”Dacă nu aveamn suficient vaccin, dacă nu aveam acces la vaccin, atunci era o problemă, dar vaccin există, doze sunt, totul există, asta înseamnă că oricine poate să meargă să se vaccineze, nu mai există limite. De aici nu mai este problemă de discriminare, ci este o măsură  de sănătate publică”, a declarat, joi, după şedinţa de Guvern, Raed Arafat, întrebat dacă nu este discriminare aplicarea diferenţiaă de măsuri pentru persoanele vaccinate şi cele nevaccinate.

Raed Arafat a precizat că există trei variante: vaccinarea, prezentarea de test negativ de coronavirus sau trecere prin boală, atunci cândse participă la un eveniment.

SocietatePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite