Ce program vor avea supermarketurile pe 15 august, de Sfânta Maria

0
Publicat:

Ziua în care este sărbătorită Adormirea Maicii Domnului corespunde cu o zi de marți și este zi liberă conform legii. De asemenea, „weekendul” este prelungit de către Guvern, care a decis să declare și ziua de 14 august ca zi liberă pentru a conecta sfârșitul de săptămână cu această sărbătoare religioasă importantă pentru toți creștinii. Pentru cei care doresc să facă cumpărături în ziua de 15 august, iată care va fi programul supermarketurilor.

FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay

Cei care doresc să facă cumpărături în ziua de 15 august ar trebui să verifice orarul de funcționare al magazinelor, mai ales că unele ar putea avea ajustări și un program special de deschidere, notează click.ro. 

În acest an, de sărbătoarea Sfintei Maria, 15 august 2023, cele mai mari lanțuri de supermarket-uri din România își păstrează programul neschimbat. Își mențin aceeași oră de deschidere și închidere ca într-o zi obișnuită.

De exemplu, gigantul Lidl își va respecta programul său obișnuit. Astfel, pe data de 15 august, românii vor putea face cumpărături la Lidl în intervalul orar 07:00 – 22:00. Și supermarketurile Kaufland vor avea același program ca de obicei, fără nici o modificare la programul său obișnuit pentru Sfânta Maria.

Un alt supermarket care va funcționa conform orarului obișnuit, permițând clienților să-și efectueze cumpărăturile între orele 08:00 și 23:00, este Carrefour, potrivit comunicatelor furnizate de reprezentanții magazinului.

Astfel, pe data de 15 august, când este sărbătorită Adormirea Maicii Domnului, cât și Ziua Marinei, cele mai mari lanțuri de supermarket-uri din România își păstrează programul neschimbat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite