Care sunt cele mai căutate meserii în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
în topul angajărilor din ultimele luni sunt şi asistentele şi personalul medical
în topul angajărilor din ultimele luni sunt şi asistentele şi personalul medical

Raportul European Vacancy Monitor (ECV), cel mai recent proiect al Comisiei Europene, şi-a propus să identifice periodic care sunt cele mai căutate meserii şi profesii în Uniunea Europeană.

Astefl, muncitorii din producţie, asamblorii din industria electronică şi angajaţii cu funcţii de suport au primit cele mai multe oferte de angajare în ultimele 3 luni în Europa, potrivit primei ediţii a EVM, din noiembrie 2010, informează Realitatea.net.

Citeşte şi:
Meserii de viitor

Poveşti cu măcelari români în Europa

Angajările în ţările arabe, mai avantajoase decât cele în Europa

Raportul a identificat cele mai căutate 25 de meserii, prin agregarea mai multor surse de informaţii - agenţiile de ocupare din Europa, firmele de recrutare şi de servicii de muncă temporară, motoarele de joburi online şi statisticile Eurostat.

Printre cele mai căutate tipuri de joburi figurează angajaţii din comerţ, cei care lucrează în industria agrotehnică, măturătorii şi operatorii din fabrici.
Sunt listaţi, de asemenea, în topul angajărilor din ultimele luni managerii de vânzări şi de marketing, asistentele şi personalul medical, educatoarele şi profesorii pentru nevoi speciale, precum şi tehnicienii biologi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite