Week-end-ul nunţilor cu fast: baroni, politicieni şi oameni de afaceri s-au încuscrit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A început sezonul nunţilor
A început sezonul nunţilor

Trei nunţi de seamă au reunit, sâmbătă, oameni politici de toate culorile şi afacerişti influenţi. Miliardari Forbes s-au încuscrit, semn că afacerile se păstrează în familie.

Deputatul social-democrat Adrian Mocanu (fiul preşedintelui CJ Buzău) şi Roberta Doloiu (fiica unuia dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Buzău) s-au căsătorit, sâmbătă.

image

Printre cei 1.200 de invitaţi s-au numărat şi figuri politice cunoscute, precum preşedintele Senatului, Mircea Geoană, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, liberala Norica Nicolai, rudă cu socrul mare, fostul şef al SIE, Claudiu Săftoiu, alături de iubita sa, Cristina Faighel, dar şi alţi deputaţi şi senatori de la PSD, PNL şi PDL, primari din judeţul Buzău, şefi ai poliţiei, jandarmeriei şi pompierilor, şefi de instituţii deconcentrate, medici sau oameni de afaceri. Pentru petrecere, patinoarul Ice Magic din Buzău, închis de aproximativ o săptămână, a fost transformat în salon de nuntă, cheltuielile fiind suportate de socrul mic, preşedinte al Fabricii de Legume-Fructe Buzău.

Naşul tinerilor însurăţei a fost chiar primarul municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală.

Marian Vanghelie şi-a făcut o sosire de zile mari la nuntă, deplasându-se la Buzău cu un elicopter negru, care a aterizat chiar lângă patinoar.

image

VIDEO Marian Vanghelie a venit cu elicopterul la nunta deputatului Adrian Mocanu

Dovadă că afacerile se fac în familie, socrul mare, preşedintelui CJ Buzău, a semnat fără licitaţie un contract de lucrări publice în valoare de peste 100.000 de lei, cu firma miresei, Roberta Doloiu.

Andrei, fiul cel mare al lui Gheorghe Bosînceanu, şi-a unit destinul cu Betty, fiica lui Niculae Duşu, proprietarul firmei Celco. Familiile Bosînceanu şi Duşu se numără printre cele mai bogate din România. Magnatul Bosînceanu ocupă locul 22 în Top Forbes 2010 cu o avere de 200 de milioane de euro făcute din shipping, iar familia Duşu este pe locul 49 în Top Forbes cu o avere estimată la 110 milioane de euro.



Nunta cu fast a avut loc sâmbătă seară, la Palatul Snagov, lângă Bucureşti.

Andrei Bosînceanu şi Betty Duşu s-au logodit în urmă cu un an

Citiţi şi: Nuntă în Topul Miliardarilor Forbes: Magnatul Bosînceanu s-a încuscrit cu Nicolae Duşu, regele prefabricatelor / Mircea Băsescu, printre invitaţi VIDEO

Fotbalistul Hristu Chiacu, nepotul lui Gigi Becali, s-a căsătorit, sâmbătă, cu Oana, fiica unui important membru al PDL Ialomiţa, Gheorghe Babagianu. Petrecerea de nuntă a avut loc la Palatul Ştirbey şi a numărat aproximativ 500 de invitaţi, printre care şi verii Becali.

Hristu Chiacu s-a casatorit
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite