Viorel Cataramă a aflat rezultatul testului de Covid-19: sâmbătă iese la protest în Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întrunirile cu mai mult de trei persoane sunt interzise pe perioada stării de alertă
Întrunirile cu mai mult de trei persoane sunt interzise pe perioada stării de alertă

După protestul „dacilor” de vineri, Viorel Cataramă spune că sâmbătă va fi în Piaţa Victoriei pentru a protesta faţă de modul în care autorităţile au gestionat criza COVID-19. Cataramă a transmis şi un apel ca oamenii să i se alăture la protest.

Viorel Cataramă a mers de bunăvoie într-unul dintre focarele de COVID-19 pentru a se autoinfecta şi a demonstra astfel că virusul nu este periculos. Acesta s-a îmbrăţişat în localitatea Bărbuleşti cu mai multe persoane de etnie romă ce aveau coronavirus, acuzând apoi simptome de dispnee uşoară. Cataramă a primit vineri rezultatul pentru testarea de coronavirus, acesta fiind negativ.

”Dragi patrioţi, mâine voi fi în Piaţa Victoriei să protestez împotriva suprimării libertăţilor noastre fundamentale şi a falimentării României. Vă rog să veniţi să protestăm împreună, să salvăm România din această grea situaţie", a fost mesajul postat de Viorel Cataramă pe contul său de Facebook. 

Întrunirile cu mai mult de trei persoane sunt interzise pe perioada stării de alertă.

   

Parchetul Judecătoriei Urziceni a anunţat vinerea trecută deschiderea unui dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce politicianul şi om de afaceri Viorel Cataramă a mers în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa şi s-a îmbrăţisat cu un bărbat infectat cu noul coronavirus.

Pe 7 mai, politicianul a mers în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, unde au fost înregistrate până acum 70 de cazuri de COVID-19. Preşedintele Partidului Dreapta Liberală s-a îmbrăţişat cu mai mulţi localnici, unul dintre ei prezentând un extras de externare din spital, unde a fost tratat de COVID. 

„Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege şi am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorităţi sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-şi dea viaţa pentru ţara lui”, a declarat Viorel Cataramă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite