UPDATE Incendiu puternic la un transformator electric din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiu puternic la un transformator electric, amplasat în sectorul 5 al Capitalei, care a generat avaria parţială a reţelei şi deteriorarea altor transformatoare electrice din zonă. Un alt incendiu, produs pe o stradă învecinată, a afectat mai multe case.

UPDATE Pompierii au permis reluarea traficului pe Prelungirea Ferentari. Rămâne închisă în continuare strada Toporaşi.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge două incendii izbucnite în cartierul Ferentari, din sectorul 5, pe străzi alăturate.

Un transformator electric, situat pe strada Toporaţi, a luat foc. Din cauza tensiunii de curent au fost afectate şi trei case, de pe strada Tocilei, la care s-au produs incendii. O cameră dintr-o casă, precum şi un acoperiş, s-au făcut scrum.

Populaţia a fost îndepărtată din zona, iar traficul a fost restricţionat în totalitate. Alături de pompieri, la faţa locului au intervenit şi angajaţi ai companiei de gaze şi electricitate.

Incendiul, provocat de ”Dorel”

Reprezentanţii ENEL - Distribuţie Muntenia au precizat, pentru ”Adevărul”, că incendiu a fost cauzat de angajaţii unei firme care efectuau lucrări în zonă.

”În legătură cu incidentul din strada Tocilei (zona Toporaşi / Ferentari) dorim să precizăm că a fost cauzat de o firmă terţă care executa lucrări pentru un alt furnizor de utilităţi, nefiind contractată de E-Distribuţie Muntenia. Un lucrător al firmei terţe a lovit cablurile regiei de transport, ce au luat foc şi au afectat astfel şi reţeaua de distribuţie a energiei electrice din zonă. Avem deja echipe pe teren şi facem tot posibilul sa restabilim alimentarea cu energie electrică a clienţilor afectaţi în zona Toporasi în cel mai scurt timp posibil. Zona afectata de avarie este limitată”, arată distribuitorul de energie electrică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite