UPDATE Incendiu la secţia de radiologie a Spitalului Floreasca: pompierii au intervenit cu trei autospeciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul de luni dimineaţa de la Spitalul de Urgenţă Floreasca s-a produs din cauza unui scurtcircuit în secţia de radiologie, aflată într-o zonă izolată, în partea veche a unităţii. Fumul s-a împrăştiat pe o scară mai puţin circulată, fără să fie afectate alte servicii sau pacienţii.

UPDATE „Secţia de radiologie este situată în clădirea veche a spitalului, acolo sunt investigaţi de obicei bolnavii cronici. Este o zonă izolată, iar fumul a urcat pe o scară mai puţin circulată, fără să fie afectate alte servicii sau pacienţii”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, doctorul Bogdan Opriţa.

El a precizat că până la remedierea problemelor din secţia radiologie, investigaţiile vor fi realizate în Unitatea de Primiri Urgenţe sau într-o altă zonă a unităţii sanitare, întrucât există aparate funcţionale în acest moment care să facă faţă nevoilor unităţii sanitare.

Incendiul de la Spitalul Floreasca a izbucnit puţin după ora 7.00. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o maşină de prim ajutor şi o alta de descarcerare, însă incendiul era deja stins când au ajuns

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că nicio persoană nu a fost rănită sau intoxicată cu dioxid de carbon, nefiind necesară evacuarea pacienţilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite