UPDATE Angajat al Primăriei Sectorului 3, suspect de proxenetism şi luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoiţă este primarul Sectorului 3 din Capitală
Robert Negoiţă este primarul Sectorului 3 din Capitală

Un angajat al Direcţiei Urbanism din cadrul Primăriei Sectorului 3 este suspectat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 de luare de mită şi de proxenetism, anchetatorii stabilind că punea două tinere să se prostitueze, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate au precizat că, bărbatul, care este expert în cadrul Direcţiei Urbanism de la Primăria Sectorului 3, închiriase un imobil unde două tinere se prostituau pentru el, clienţii fiind atraşi prin anunţuri la mica publicitate.

Anchetatorii au stabilit, în timpul anchetei privind suspiciuni că angajatul Direcţiei Urbanism a luat mită, că în paralel cu activitatea pe care o avea la Primăria Sectorului 3, se ocupa şi de plasarea unor clienţi care să întreţină relaţii sexuale cu cele două tinere, arată Mediafax.

Porucorii Prachetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 au făcut, luni, percheziţii în biroul expertului de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3 suspectat de fapte de corupţie, dar şi la locuinţa acestuia.

Angajatul primărie va fi dus la audieri în cursul serii de miercuri.

Negoiţă a confundat DGA cu DNA

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a confundat Direcţia Generală Anticorupţie, din Ministerul de Interne, cu Direcţia Naţională Anticorupţie, oficiali din DGA declarând, pentru Mediafax, că percheziţia la Primăria Sectorului 3 este făcută de ofiţeri, într-un dosar al Parchetului Capitalei.

Edilul Sectorului 3 a anunţat pe Facebook, miercuri, că la Direcţia de Urbanism are loc ”o percheziţie efectuată de către Direcţia Naţională Anticorupţie”, fiind vizată activitatea unuia dintre angajaţii acestei direcţii.

„În această dimineaţă, la sediul Primăriei Sectorului 3, mai exact în cadrul Direcţiei de Urbanism, are loc o percheziţie efectuată de catre Direcţia Naţională Anticorupţie. Este vizată activitatea desfăşurată de unul dintre angajaţii acestei direcţii”, anunţa primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, printr-un mesaj postat pe Facebook.

El mai susţine că Primăria Sectorului 3 pune la dispoziţie toate documentele solicitate, ”sprijină eforturile DNA în desfăşurarea anchetei şi îşi reafirmă angajamentul în clarificarea oricărei suspiciuni de corupţie”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite