Scene de coșmar la Miami: un român și-a împuscat fosta iubită în stradă, apoi s-a sinucis

0
Publicat:

Scene de coșmar la Miami! Doi români au murit în plină stradă, pe trotuar, după ce un bărbat a deschis focul asupra fostei iubite, apoi s-a sinucis. Când au ajuns polițiștii la fața locului, cei doi erau deja decedați.

Tragedia a avut loc în Miami FOTO Captură Youtube
Tragedia a avut loc în Miami FOTO Captură Youtube

Agresorul o urmărise pe femeie pentru a se răzbuna, relatează nbcmiami.com. 

Crimă, urmată de sinucidere a avut loc într-un oraş din Miami. Un român şi-a împuşcat fosta iubită, apoi a îndreptat arma asupra lui şi şi-a luat viaţa, în mijlocul străzii. Incidentul a avut loc pe o stradă din oraşul Brickell, miercuri seara. Poliția din Miami a spus că a fost anunţată prin apeluri la numărul de urgenţă, despre o împușcătură, în jurul orei 21.20. Când au ajuns la faţa locului, polițiștii i-au găsit pe cei doi morţi pe trotuar, lângă 145 Southwest 12th Avenue.

Aveau o relație de aproximativ doi ani

Polițiștii l-au identificat pe bărbat ca fiind Coclea Gheorghe Cristian, de 48 de ani, iar femeia se numea Dumuța Szerika, de 49 de ani. Ambii erau cetățeni români care locuiau în Pennsylvania și aveau o relație de aproximativ doi ani.

Conform poliției, Szerika și fiul ei în vârstă de 14 ani au călătorit la Miami pentru a rămâne cu fiica ei, în vârstă de 27 de ani, dar și pentru a scăpa de Cristian.

A refuzat să continue relația

Se pare că agresorul i-a urmărit din Pennsylvania, în încercarea de a reaprinde relația lor, dar când Szerika a refuzat, el a împușcat-o și apoi a întors arma asupra lui, a spus Poliția. Cele două persoane au fost declarate decedate la fața locului.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite