Rectorul Academiei de Informaţii: Teza de doctorat a lui Coldea este evaluată, la fel ca toate celelalte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Coldea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Florian Coldea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Întrebat despre  teza de doctorat a fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, rectorul Academiei Naţionale de Informaţii "Mihai Viteazul", Adrian Ivan, a declarat, joi, că este în evaluare, la fel ca toate celelalte ale Academiei.

"Nu vă pot spune (ce s-a întâmplat cu teza de doctorat a lui Florian Coldea -n.r.) pentru ca teza de doctorat a lui Florian Coldea este ca toate celelalte teze ale Academiei, în evaluare", a declarat, joi, rectorul Academiei Naţionale de Informaţii.

Întrebat dacă analiza tezelor de doctorat a fost finalizată, acesta a precizat că nu poate da detalii. "Este o anchetă în curs şi nu pot interveni. Nu intervin în procese care sunt în derulare".

Dosarul privind dispariţia tezei de doctorat a fostului prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea a fost clasat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, arată hotnews.ro. Ceea ce nu se ştie încă este unde se află acum teza de doctorat. Potrivit fostului ofiţer SRI, Daniel Dragomir, o copie a tezei de doctorat a lui Florian Coldea s-ar afla la Gabriel Oprea, coordonatorul tezei de doctorat a acestuia, însă fostul ministru de Interne a replicat că el nu îşi mai aminteşte ce are în bibliotecă. Gabriel Oprea a rămas fără titlu de doctor ca urmare a deciziei CNATDCU, care l-a sancţionat pentru că a plagiat în propria lucrare de doctorat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite