Protest la Palatul Cotroceni: “Am ieşit pentru justiţie, nu corupţie. DNA este corupt”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ o sutăă de persoane protestează, miercuri, în faţa Palatului Cotroceni, cerând revocarea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. Oamenii sunt nemultumiţi şi de faptul că preşedintele Iohannis ar fi “avocatul” şefei DNA şi i-ar da “girul”.

“Am ieşit pentru justiţie, nu pentru corupţie. DNA e corupt. Aşteptăm de la ministrul Justiţiei să vedem revocarea şefei DNA. Preşedintele îi dă girul. Nu e preşedintele nostru”, a spus una dintre protestatare. O alta a declarat că “s-au spus multe minciuni”, arată hotnews.ro.

Unii dintre protestatarii au venit cu vuvuze şi scandează "Iohannis şi DNA, la voi e corupţia" şi "Jos Kovesi".

Ca şi la protestul similar de sâmbătă, unii dintre protestatari au portocale, aluzie la fostul procuror Mircea Negulescu, supranumit "Portocală". Printre protestatari se regăsesc fostul ofiţer SRI Daniel Drsgomir şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu.

Şi sâmbătă a avut loc un protest la Palatul Cotroceni, manifestaţia, intitulată ”Eu merg la portocale”, fiind organizată de Initiaţiva Civică 3.0 a fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir. La eveniment a fost şi atunci prezent şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care a declarat că preşedintele Iohannis este singurul care ”nu a auzit de portocalele de Ploieşti”, afirmând că şeful statului este ”într-o derută logică totală”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite