Peste 900 de amenzi date de poliţişti în urma unei acţiuni în trenuri şi gări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 900 de amenzi au fost date în trei zile FOTO Arhivă Adevărul
Peste 900 de amenzi au fost date în trei zile FOTO Arhivă Adevărul

Peste 900 de amenzi şi 35 de dosare penale au fost întocmite, de vineri până duminică, de către poliţiştii Direcţiei Transporturi, în urma unei acţiuni organizate, la nivel naţional, în trenuri şi în staţiile Companiei de Căi Ferate România (CFR).

„În perioada 14-16 iunie a.c., sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi-IGPT, poliţişti de la Secţiile Regionale de Poliţie Transporturi şi ai structurilor de ordine publică, în colaborare cu jandarmi şi poliţişti locali, au acţionat, la nivel naţional, pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în staţiile de cale ferată, zonele adiacente acestora şi pe trenurile de călători”, arată într-un comunicat emis astăzi de Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, la această acţiune au participat 980 de poliţişti şi 163 de jandarmi şi poliţişti locali.

În urma controalelor au fost depistaţi 26 de suspecţi de infracţiuni şi doi urmăriţi, dar şi 161 de cerşetori, 48 de vânzători ambulanţi şi 54 de minori nesupravegheaţi. Totodată, au fost descoperite în flagrant 35 de infracţiuni.

Valoarea totală a amenzilor a fost de 317.180 de lei, iar cea a bunurilor confiscate a fost evaluată la peste 4.500 de lei.

De asemenea, au fost descoperiţi 121 de călători care circulau fără bilet şi care au fost sancţionaţi de angajaţii CFR cu amenzi în valoare totală de 2.230 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite