Misterul în cazul celor două prietene românce ucise în Italia se adâncește: „E imposibil să ardă așa, vrem să știm”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul principal în cazul celor două prietene românce ucise în Italia, aflat în arest preventiv, refuză să facă declarații. Pe de altă parte, soțul femeii care a fost descoperită incendiată crede că „e imposibil să ardă așa”.

Ambele femei au fost găsite moarte în Sicilia FOTO Captură video
Ambele femei au fost găsite moarte în Sicilia FOTO Captură video

Conform Digi 24, suspectul principal, un român de 24 de ani, în acest caz care a șocat Sicilia, a fost arestat preventiv, însă refuză să facă declarații. Acesta nu a dorit să răspundă la nicio întrebare adresată de procuror în timpul interogatoriului, lucru care complică și mai mult misiunea anchetatorilor. Alături de el, un alt suspect a fost condus la audieri.

Cazul cele două românce găsite fără viață a îngrozit familiile acestora. Soțul Mariei, femeia găsită carbonizată în locuință, s-a declarat oripilat de moartea cumplită a acesteia. ”E imposibil să ardă așa. Se vedeau oasele, e imposibil”, a spus bărbatul, cutremurat de cele întâmplate.

Și fiica femeii, care nu dorește decât aflarea adevărului, are îndoieli în legătură cu sfârșitul cumplit al mamei sale: „Nu. Poate din vedere(n.r.: dacă o știa pe Delia, cealaltă femeie găsită moartă), de prin Naro, dar mama nu mi-a zis că e amica ei, chiar nimic. Asta cerem, dreptate. Vrem să știm adevărul, ce s-a întâmplat. A ars singură sau i-a dat foc cineva? Asta vrem să știm”. Presa italiană relatează, citând surse apropiate anchetei, că Delia a fost ucisă în casa ei. unde probabil cele două victime și ucigașii lor sărbătoreau.

Locuiau la nici 200 de metri una de cealaltă

 Cele 2 victime, care locuiau la nici 200 de metri una de cealaltă, au fost găsite fără viață vineri dimineață. Una era carbonizată în casă, cealaltă fusese ucisă cu o armă albă.

Se pare că tânărul reținut le cunoaștea pe cele două femei, cu care era vecin. Tot el ar fi sunat la numărul de urgență și a dat alarma în legătura cu decesul uneia dintre ele.

Suspectul este un tânăr român în vârstă de 24 de ani, El urmează să dea explicații despre cele 2 victime, descoperite decedate și aflau în case diferite, la doar 200 de metri distanță una de cealaltă.

Cadavrele, descoperite întâmplător

Cele două cadavre au fost descoperite de către pompieri întâmplător. Militarii au intervenit la un incendiu pe aleea Avenia. După lichidarea acestuia, pompierii au găsit trupul carbonizat al primei victime.

La scurt timp, autoritățile au fost anunțate de găsirea celei de a doua victime. A doua femeie a fost descoperită într-o baltă de sânge în Via Da Vinci, potrivit agenției de presă italiene, ANSA.

Jurnaliștii italieni au făcut publice numele celor două femei găsite moarte în orașul Naro. Ei scriu că prima victimă se numește Maria Russ și are 57 de ani. Ea a fost găsit în locuința ei după ce pompierii au intervenit la un incendiu. Trupul ei a fost găsit carbonizat. Anchetatorii cercetează acum și cauza incendiului care a cuprins apartamentul.

Cea de-a doua victimă se numește, potrivit presei italiene, Delia Zărnescu, în vârstă de 58 de ani. Ea a fost găsită în casa din curtea Avenia - nu departe de locuința celeilalte victime, la aproximativ 200 de metri - într-o baltă de sânge.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite