Mihai Mălaimare şi-a dat demisia din funcţia de membru al CNA. ANI îl cercetează pentru incompatibilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Mălaimare şi-a dat demisia din funcţia de membru al CNA pe 11 ianuarie, ca urmare a faptului că Agenţia Naţională de Integritate a iniţiat o cercetare în ceea ce îl priveşte, cu suspiciunea de incompatibilitate între funcţia de membru al CNA şi cea de manager al Teatrului Masca din Capitală.

 Potrivit unui comunicat al societatăţii de avocaţi "Constantinof şi Asociaţii", Mihai Mălaimare şi-a înaintat demisia pe 11 ianuarie 2013.

"La solicitarea clientului nostru, domnul Mihai Adrian Malaimare, vă informăm că, în data de 11.01.2013, domnia sa a înaintat doamnei preşedinte Laura Georgescu demisia din funcţia de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului", se spune în comunicat.

Potrivit sursei citate, decizia lui Mihai Mălaimare de a demisiona vine ca urmare a faptului că Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a iniţiat o cercetare în cazul său.

"Decizia de a demisiona a survenit ca urmare a faptului că Agenţia Naţională de Integritate a comunicat domnului Mălaimare că a iniţiat o cercetare în ceea ce îl priveşte, cu suspiciunea de incompatibilitate între funcţia de membru al CNA şi aceea de manager al Teatrului Masca", se spune în comunicat.

În comunicat se mai spune că Mihai Mălaimare consideră că nu a încălcat dispoziţiile legale privitoare la incompatibilitate şi îşi rezervă dreptul să conteste cercetarea ANI.

"Deşi domnul Mălaimare consideră că nu a încălcat dispoziţiile legale privitoare la incompatibilitate, situaţie în care califică această cercetare ca fiind neîntemeiată şi îşi rezervă dreptul să conteste, în
conformitate cu dispoziţiile legale, orice act ar putea fi emis de ANI în legătură cu acest aspect, domnia sa nu doreşte ca declanşarea acestei proceduri să atingă în niciun fel imaginea Consiliului Naţional al Audiovizualului şi nici pe cea a Guvernului României, care l-a propus şi i-a susţinut numirea în această funcţie, motiv pentru care a demisionat din funcţia ocupată", se mai spune în comunicat.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite