MAE emite o avertizare de călătorie pentru Spania. Greva la operatorul aerian Vueling: 222 de zboruri vor fi anulate. Ce curse rămân la sol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piloţii companiei Vueling intră în grevă
Piloţii companiei Vueling intră în grevă

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că, în perioada 3-4 mai 2018, este preconizată o grevă, cu durata de 48 ore, organizată de sindicatul piloţilor companiei aeriene Vueling, care va avea drept consecinţă anularea a 222 zboruri în cele două zile.

Este vorba de 116 zboruri programate pentru 3 mai (Detalii AICI)  şi de 106 curse programate pentru 4 mai (Detalii AICI).

Pentru mai multe informaţii, respectiv posibilitatea preschimbării biletelor deja rezervate, se recomandă contactarea directă a companiei Vueling, prin datele de contact din webpage: http://www.vueling.com/.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Madrid +34917344004, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă, mai arată MAE în avertizarea de călătorie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite