Johnny Răducanu despre boala de care suferea: "Şi-n puşcărie ar fi mai bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johnny Răducanu în imagini
Johnny Răducanu în imagini

Celebrul pianist şi muzician de jazz, Johnny Răducanu, a încetat din viaţă la vârsta de 79 de ani.

Într-un interviu acordat ziarului Click, în luna august, Johnny Răducanu (79 de ani), care suferise o operaţie pe cord deschis, a povestit momente din viaţa lui, din anii tinereţii lui, când relaţiile de iubire dintre femei şi bărbaţi erau cu totul altele. 

Cu mai bine de douăzeci de ani în urmă, Johnny Răducanu îl vizita pe Andrei Pleşu la Tescani. Rezultatul acestei întâlniri este o seară de romanţe. De ce nu ne preţuim mai mult artiştii, atunci când sunt, încă, în viaţă?

image

VIDEO Teodora Enache a transmis un mesaj emoţionant la moartea lui Johnny Răducanu. Vezi cum i-a mulţumit artista

Mădălin Voicu: „Johnny Răducanu a murit de supărare, din cauza umilinţei"

Afirma că a avut multe iubite, românce, suedeze, nemţoaice, chiar şi rusoaice. "Mi-au plăcut femeile inteligente şi emancipate. În casa mea n-a intrat nici o femeie proastă. Sau dacă a intrat proastă, a ieşit deşteaptă", a povestit el.

Despre singura sa soţie, Greta, de care a divorţat, mărturisea că este singura pe care nu a reuşit să o scoată "de la suflet".

Johnny Bota: „Johnny Răducanu ştia că îi sunt zilele numărate"

„Am divorţat doar pe hârtie, dar practic nu ne-am despărţit niciodată. A fost mai mult o relaţie spirituală. Am stat împreună aproape 50 de ani", a spus el atunci.

Johnny Răducanu a vorbit şi despre boala sa, diabet, cu care a fost diagnosticat în timp ce se refăcea după o operaţie pe cord deschis, efectuată în urmă cu patru ani.

„Boala a avansat. Fac dializă. E un atac la libertatea mea personală. Mă simt ca un câine în lesă. Şi-n puşcărie ar fi mai bine: dacă îţi dă mâncare şi libertatea de a te plimba măcar prin curte şi tot e mai uşor de suportat nenorocirea", spunea el.

Vezi aici interviul complet!.

image
Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite