Jimmy Maymann, numit vicepreședinte al Consiliului de Administrație Superbet Group

0
Publicat:

Superbet Group anunță numirea lui Jimmy Maymann în calitate de vice-președinte al Consiliului de Administrație, având un mandat care a început pe 26 aprilie 2023. Jummy Maymann are o experiență impresionantă în diverse consilii de administrație.

Consiliul de Administrație al Superbet are un nou vice-președinte
Consiliul de Administrație al Superbet are un nou vice-președinte

Superbet Group continuă să își consolideze echipa de leadership, prin recrutarea, pentru poziții cheie în Consiliul de Administrație (CA), a unor lideri de business recunoscuți la nivel global în industriile de tehnologie și entertainment. După ce Hans-Holger Albrecht a fost numit președinte al CA, Jimmy Maymann a fost numit vice-președinte al alceluiași CA.

Jimmy Maymann deține o experiență impresionantă la nivel de conducere, în diverse consilii de administrație, la care se adaugă și un palmares consistent de inovator și antreprenor, specializat în crearea, dezvoltarea și transformarea unor companii din domenii precum tehnologie, media, servicii digitale, telecomunicații și ONG-uri.

Rol esențial în crearea a zeci de companii

Din rolul său de investitor în startup-uri de tehnologie, el a fost esențial în crearea a mai mult de zece companii, fiind, de asemenea, implicat și într-o serie de vânzări de succes. Cel mai relevant exemplu în acest sens îl reprezintă Goviral, o platformă online de conținut video co-fondată de Jimmy Maymann, care a fost achiziționată de către compania americană AOL în anul 2011.

În prezent, Jimmy este președinte al startup-ului UNLive (platformă globală de conținut cultural), TV2 Danemarca (media) și Air Help Inc. (servicii de compensare a biletelor de transport aerian).

De asemenea, el deține funcții non-executive în cadrul companiilor Telia AB (telecom), Pitzner Group (investiții comerciale)și The Maternity Foundation (ONG internațional).

Anterior, Jimmy a fost vice-președinte executiv pentru conținutul dedicat portofoliului de brand-uri, în cadrul AOL, reușind performanța de a avea 499 de milioane de vizitatori unici lunar. În prealabil, Jimmy a fost CEO al platformei de știri “The Huffington Post”, fiind responsabil pentru dezvoltarea și implementarea unei strategii de extindere la nivel global, care a culminat cu deschiderea de 15 ediții în piețe internaționale și a avut ca rezultat creșterea audienței de la 35 de milioane la aproximativ 210 milioane de vizitatori unici lunar.

Obiective importante

Gândirea progresivă și viziunea echipei de leadership m-au convins să mă alătur acestui proiect. Superbet are un potențial extraordinar în materie de creștere și extindere în piețe internaționale,cultivând o relație de încredere între Grup, clienții săi și partenerii locali, specifici fiecărei piețe. Sunt încântat să preiau rolul de vice-președinte și să îmi ofer experiența, lucrând alături de Consiliul de Administrație al Grupului Superbet pentru a îndeplini obiectivul principal al companiei, acela de a deveni lider global al industriei de tehnologie și entertainment, asigurând, în același timp, un mediu de joc responsabil", a spus Jimmy Maymann.

 „Jimmy Maymann deține o experiența impresionantă, care îmbină natural proiectele antreprenoriale de succes cu roluri de importanță strategică în organizații multinaționale. De aceea, el se potrivește perfect cu gândirea și cultura organizațională pe care le încurajăm în cadrul colectivului nostru. Suntem încrezători că Jimmy va avea un impactimportant asupra strategiei Grupului și a modelului nostru de business. Împreună vom construi un viitor și mai promițător pentru Superbet”, a spus Hans Holger-Albrecht, Președinte al Consiliului de Administrație, Superbet Group.

Echipa noastră de conducere și-a asumat un angajament ferm către creștere sustenabilă și extindere internațională, încurajând inovația și oferind o experiență unică pentru clienții noștri. Numirea lui Jimmy Maymann în calitate de vice-președinte al CA reconfirmă aspirațiile noastre de a transforma compania într-un lider global al industriei, recrutând lideri de top care au o perspectivă clară asupra ambițiilor pentru viitor pe care le are această organizație”, a arătat Johnny Hartnett, CEO, Superbet Group.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite