Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti. Foştii soţi se judecă pentru custodia fetiţei lor, Irinuca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irinel Columbeanu şi fosta lui soţie luptă pentru custodia Irinucăi FOTO Adevărul
Irinel Columbeanu şi fosta lui soţie luptă pentru custodia Irinucăi FOTO Adevărul

Irinel Columbeanu (54 de ani) şi fosta lui soţie Monica Gabor (25 de ani) trebuie să se prezinte azi la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) pentru judecarea unui nou termen privind custodia fetiţei lor Irinuca (cinci ani). Scandalul juridic dintre cei doi datează încă din februarie 2011.

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu se judecă pentru custodia copilului lor din februarie 2011. Chiar dacă Tribunalul Bucureşti a decis ca fetiţa să rămână în grija tatălui, Monica a făcut apel la Curtea de Apel Bucureşti.

Aceasta le-a scris magistraţilor că încredinţarea Irinucăi tatălui său nu este o decizie corectă, pentru că Irinel Columbeanu este „prea bătrân pentru a avea grijă de un copil de cinci ani şi este în pragul falimentului‟.

 Astfel, ca urmare a cererii Monicăi Gabor, Curtea de Apel Bucureşti va judeca astăzi recursul procesului de custodie dintre aceasta şi fostul ei soţ Irinel Columbeanu.

Monica Gabor este, în prezent, stabilită în America.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite