Interlopul Bebino a făcut atac de panică în faţa judecătorilor. Ce a strigat când i-a văzut pe jurnalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interlopul Bebino. FOTO Facebook
Interlopul Bebino. FOTO Facebook

Interlopul Bebino a făcut un atac de panică în instanţă, după ce a fost adus în faţa procurorilor să dea explicaţii într-un nou dosar. La faţa locului, a fost chemată ambulanţa, iar liderul clanului Sportivilor a primit îngrijri medicale. Interlopul a fost săltat de mascaţi direct din pat şi dus la audieri în pijamale. Astăzi, la ieşirea de la Parchet, liderul clanului Sportivilor a rostit şi numele celui pe care-l bănuieşte că l-ar fi pârât.

Interlopul Bebino a fost reţinut după o plângere depusă de un martor într-un dosar mai vechi, în care este cercetat pentru tentativă de omor. Şi asta pentru că liderul Clanului Sportivilor ar fi tăiat cu sabia un alt interlop, în urmă cu un an şi jumătate. „Mircea Nebunu ne-a legat”, a strigat Bebino când i-a văzut pe jurnalişti.

Bebino a fost adus în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 4 alături de alţi doi bărbaţi cercetaţi în dosarul de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei. Totul a pornit după ce, în luna mai, un martor din dosarul deschis în 2020, în care care Bebino era acuzat de tentativă de omor, a depus plângere la poliţie spunând că a fost ameninţat.

În ianuarie 2020, Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public, în zona Tei - Toboc. Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire. Imediat ce  Emil Marius Alecu, zis Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Un tânăr a fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său a fost rănit cu sabia de  Cezar Petcu - Joe. Încercând să se apere, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. La acel moment, ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite