Întâlnire la Ministerul Sănătăţii, privind situaţia epidemiologică din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şedinţa va avea loc la Ministerul Sănătăţii, la ora 14.00
Şedinţa va avea loc la Ministerul Sănătăţii, la ora 14.00

Ministerul Sănătăţii organizează luni, la ora 14.00, o întâlnire cu reprezentanţi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică, Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi cu specialişti în sănătate publică şi epidemiologie privind situaţia epidemiologică, din ţară.

Întâlnirea va avea loc la sediul ministerului, transmite Agerpres.

De asemenea, premierul Florin Cîţu a anunţat că, luni, la ora 13.00, va avea o întâlnire cu primarul general al Capitalei şi primarii de sector pentru a discuta despre situaţia din Bucureşti, oraş care se apropie de incidenţa de 6 la mia de locuitori. 

De asemenea, tot luni, la ora 16.00, va discuta online cu prefecţii tuturor judeţelor, iar marţi cu autorităţile locale, aşteptându-se la soluţii pentru situaţia epidemiologică. 

 Capitala a fost şi duminică, pe primul loc la numărul de infectări cu noul coronavirus cu peste 1000 de cazuri noi înregistrate în 24 de ore. Judeţul Timiş este pe locul II, iar Ilfov pe locul III. În ceea ce priveşte coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, în scenariul roşu se află judeţul Ilfov, cu cea mai mare rată de infectare, de 6,66 cazuri la mia de locuitori, urmat de Timiş, Bucureşti, Hunedoara, Brşov  Cluj, Braşov şi Constanţa.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite