Incendiu la un hotel din Capitală, zona Pipera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a avut loc joi noapte la un hotel de lux din Capitală, zona Pipera, aproape 70 de persoane fiind evacuate din imobil.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a făcut precizări privind incendiul în cursul unei intervenţii la postul Realitatea TV. Astfel, puţin după ora 23, la nivelul acoperişului hotelului au fost observate flăcări de intensitate redusă.

„A avut loc evacuarea a 70 de persoane în exteriorul hotelului, o parte evacuată de personalul administrativ, o parte de pompieri. Un bărbat a fost transportat la Spitalul Elias, fiind intoxicat cu fum”, a declarat Daniel Vasile.

La locul incendiului au fost trimise şase autospeciale de stingere şi trei ambulanţe SMURD, una din ambulanţe fiind trimisă cu bărbatul intoxicat la spital”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU.

Fumul degajat şi panica locatarilor a îngreunat intervenţia pompierilor, menţionează aceeaşi sursă. În ceea ce priveşte cauza care a adus la incendiu, Daniel Vasile a precizat că pompierii „cercetează primele ipoteze şi urmează să formuleze şi câteva cauze posibile de izbucnire a acestui incendiu”

La ora 00.30 incendiul a fost stins.

Ştire în curs de actualizare
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite