În mai multe zone din ţară se circulă în condiţii de iarnă. Cum este traficul la intrare în Capitală

0
0
FOTO: Inquam Photos
FOTO: Inquam Photos

Pe mai multe drumuri din ţară se circula în condiţii de iarnă, fără depuneri pe carosabil, a anunţat joi dimineaţă Centrul Infotrafic. De asemenea, la intrarea în Capitală traficul se desfăşoară în condiţii de aglomeraţie.

Este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţul Harghita, vizibilitatea fiind scăzută sub 150-200 de metri.

„Se circulă în condiţii de iarnă, fără depuneri pe carosabil, în judeţele Maramureş: DN 18-Pasul Gutâi, Bistriţa-Năsăud: DN 17-Pasul Tihuţa, Gorj: DN 67C-Rânca şi Harghita: DN 13B-Bucin”, a transmis Centrul Infotrafic.

De asemenea, joi dimineaţa nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti, dar şi DN 1 Ploieşti – Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu valori normale de trafic.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, începând din zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov. Trafic intens este şi pe DN 4, pe sensul de intrare în Bucureşti, în localitatea Popeşti-Leordeni, dar şi pe Centura Capitalei, în localităţile Domneşti, Bragadiru şi Berceni.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare. De asemenea, le recomandă ca înainte de a porni în călătorie, să se intereseze cu privire la starea părţii carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă şi să reducă viteza, folosind frâna de motor”, potrivit sursei citate. 

Mai multe - Evenimente

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite