Dan Voiculescu, din celula de la Rahova: „Brexitul este efectul pervers al globalizării”. „Ce se întâmplă astăzi a fost gândit încă din 1989?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Voiculescu FOTO Mediafax
Dan Voiculescu FOTO Mediafax

Mogulul Dan Voiculescu a comentat pe blogul său votul britanicilor de la referendumul în care s-a decis ieşirea din UE. Postarea a intitulat-o „Opinie ştiinţific intuitivă” şi începe cu propoziţia „Brexitul este efectul pervers al globalizării”.

Dan Voiculescu este închis în Penitenciaru Rahova, unde execută o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru spălare de bani, condamnare primită în dosarul „Privatizării Institutului de Cercetări Alimentare”.

„Evenimentele din 1989 petrecute în Uniunea Europeană, mai exact deschiderea brutală a pieţelor şi preluarea resurselor din ţările est-europene au fost gândite pentru o perioadă de 25 de ani. În acest timp, au fost cucerite pieţele de desfacere şi au fost accesate toate oportunităţile care aveau la bază resursele naţionale. Acum marii contributori la bugetul Uniunii Europene nu mai vor o politică de coeziune”, susţine Dan Voiculescu, pe blog.

În încheierea postării, mogulul a lansat o întrebare deschisă: „Următorii ani vor confirma faptul că ce se întâmplă astăzi a fost gândit încă din 1989?”

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite