Concert Sting. Măsuri de ordine: publicul nu are voie la spectacol cu sticle, mâncare şi umbrele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sting va concerta pe 31 iulie în incinta complexului Romexpo din Capitală FOTO Adevărul
Sting va concerta pe 31 iulie în incinta complexului Romexpo din Capitală FOTO Adevărul

Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine publică la concertul Sting, care va avea loc pe 31 iulie în incinta complexului Romexpo, începând cu ora 18. Accesul publicului se va putea face începând cu ora 16, informează Jandarmeria.

De altfel, jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării concertului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la/de la concert.

În ceea ce priveşte accesul publicului spectator, acesta se va face prin Poarta de acces pietonal şi auto nr. 2, situată la intrarea B în curtea Complexului Expoziţional Romexpo, dinspre Bulevardul Expoziţiei.

Totodată, pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, Jandarmeria Capitalei face şi o serie de recomandări:

- cei care participă la acest concert să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
- în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi;
- să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia;
- să achiziţioneze bilete doar prin modalităţile şi din punctele stabilite de organizatorul evenimentului.

Spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator privind orele de acces, trasee de deplasare sau obiectele cu care accesul în zona de desfăşurare a evenimentului este interzis, dintre care amintim: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, scaune, arme, spray-uri, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, cască de motocicletă, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale şi semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite