Cine este stewardesa internată cu suspiciune de coronavirus la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stewardesele sunt expuse riscului
Stewardesele sunt expuse riscului

Un nou caz de suspiciune de coronavirus a apărut în România după cel al tânărului din Bacău care a fost internat recent la spitalul Matei Balş. Astfel, o stewardesă din Cluj care a fost în Vietnam a acuzat simptome ce pot fi declanşate de noul coronavirus.

Stewardesa a fost internată de urgenţă în spital urmând a se stabili dacă ezte vorba de o infecţie cu noul coronavirus. Ministerul Sănătăţii a achiziţionat deja testele pentru acest virus extrem de agresiv care a provocat o adevărată epidemie în China.

Stewardesa este o româncă din Sighetu-Marmaţiei, angajată a companiei poloneze LOT.

Prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat că femeia a fost pusă în carantină la Clinica de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca ”I-au fost prelevate probe de sânge care vor fi analizate la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti. Cei care se aflau în avion sunt şi ei sub supraveghere, dar nu au fost opriţi la spital”, a spus Abrudean.

Comisia Naţională de Sănătate din China a anunţat miercuri dimineaţă că 132 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar alte 1.459 de cazuri au fost confirmate, astfel că numărul total a ajuns la 5.974.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite