Cei doi falşi stomatologi au fost reţinuţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Falşii stomatologi au fost reţinuţi de poliţie
Falşii stomatologi au fost reţinuţi de poliţie

Cei doi falşi stomatologi care ar fi indus în eroare pacienţi trataţi la un cabinet neautorizat din Bucureşti au fost reţinuţi marţi seara, informează reprezentanţii Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Reţinerea celor doi a fost dispusă, în urma percheziţiilor care au avut loc marţi la sediul cabinetului stomatologic neautorizat, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, vătămare corporală din culpă, fals material în înscrisuri oficiale, falsificarea de instrumente oficiale şi folosirea instrumentelor false.

"Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că, fără a avea drept de liberă practică, o femeie şi un bărbat ar fi exercitat, în perioada 2017 - 2021, într-un cabinet stomatologic neautorizat din Bucureşti, profesia de medic stomatolog. Astfel ar fi indus în eroare pacienţii, fiind produse vătămări corporale, precum şi un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei", a precizat un comunicat al DGPMB, scrie Agerpres.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite