Audieri de martori în „Gala Bute”. Elena Udrea, selfie pe hol la Curtea Supremă: „Mă simt ca Traian Băsescu în 2004, când era plimbat cu toată presa după el”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi martori sunt audiaţi la Curtea Supremă în dosarul „Gala Bute”-Elena Udrea.  Într-o pauză a procesului, Elena Udrea a făcut un selfie, pe holurile instanţei,  şi a postat fotografia pe facebook, însoţită de un mesaj. „Mă simt ca Traian Băsescu în 2004 când era plimbat cu toată presa după el pentru a fi arătat poporului”,a scris politicianul.

„Start în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie cu un nou termen în dosarul Gala Bute. Mă simt ca Traian Băsescu în 2004 când era plimbat cu toată presa după el pentru a fi arătat poporului. Campania începe cum nu se poate mai bine, având toată presa cu mine.

Mulţumesc Sistemului pentru grija ce mi-o poartă. Nu ştiu dacă aş fi putut să am parte de mediatizare altfel dată fiind candidatura independentă.  ”, a scris Elena Udrea (foto: facebook.com)

image

Dosarul "Gala Bute"

Dosarul "Gala Bute" a ajuns la instanţa supremă în aprilie 2015. Procurorii îi acuză de fapte de corupţie pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea, fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, fostul director al Companiei Naţionale de Investiţii Ana Maria Topoliceanu, fostul asistent personal al Elenei Udrea, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, fostul secretar general în MDRT, Gheorghe Nastasia şi omul de afaceri Dragoş Botoroagă.

Printre faptele pentru care aceştia au fost trimişi în judecată sunt: luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală şi spălare de bani.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite