Au început înscrierile la Academia Navală "Mircea Cel Bătrân". Câte locuri sunt  puse la dispoziţie şi care este calendarul concursului de admitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanţa îşi aşteaptă, începând cu data de 9 iulie, candidaţii pentru înscrierea la examenele de admitere. Instituţia de învăţământ superior de marină, cu o tradiţie de un secol şi jumătate, scoate la concurs 873 de locuri pentru anul universitar 2018-2019.

Dintre acestea, 90 sunt destinate viitorilor ofiţeri ai Ministerului Apărării Naţionale şi 6 pentru cei ai Ministerului Afacerilor Interne. Pentru Secţia civilă, Academia Navală pune la dispoziţie 627 de locuri, dar şi 150 pentru studiile programelor de masterat.

Înscrierile pentru concursul de admitere se desfăşoară în perioada 9-20 iulie pentru Secţia militară, în perioada 9-17 iulie pentru Secţia civilă şi în perioada 9-23 iulie pentru studiile de masterat. Programul de lucru pentru depunerea dosarelor este între orele 09.00-15.00, în zilele lucrătoare, şi în intervalul orar 09.00-12.00, în zilele de sâmbătă. Rezultatele finale vor afişate pe data de 21 iulie pentru Secţia civilă, pe 22 iulie pentru cea militară şi pe 27 iulie pentru studiile de masterat.

Candidaţii admişi la Academia Navală vor avea şansa să primească, în urma concursului la matematică, organizat luni, 16 iulie, începând cu ora 10.00, una dintre cele 26 de burse de studii pentru învăţământul cu frecvenţă.

Instituţia de învăţământ de marină pregăteşte, în prezent, peste 2.000 de studenţi, care sunt îndrumaţi de către un corp didactic profesionist, cu experienţa formării a sute de generaţii de navigatori militari şi civili.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite