Asociaţia Colectiv, despre comemorarea membrilor formaţiei Goodbye to Gravity de sonda spaţială InSight, pe Marte: Se încearcă să nu uite o astfel de tragedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv
Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv

Preşedintele Asociaţiei Colectiv, Eugen Iancu, a apreciat gestul germanului Andreas Schönhofen, fan al trupei Goodbye to Gravity, de a comemora membrii formaţiei cu ocazia sosirii navetei NASA  InSight  pe planeta Marte.

“Prin acest gen de gesturi, oamenii încearcă să nu uite o astfel de tragedie precum cea de la Colectiv”, a precizat Eugen Iancu. 

Declaraţia lui Eugen Iancu vine după ce sonda spaţială InSight a NASA, care a ajuns pe planeta Marte, i-a omagiat pe membrii formaţiei purtând numele lui Alex Pascu, Bogdan Lavinius, Vlad Ţenea şi Mihai Alexandru.

Pe pagina de Facebook a formaţiei Goodbye to Gravity îi sunt aduse mulţumiri germanului Andreas Schönhofen, fan al trupei, "pentru minunata sa iniţiativă comemorativă", "astfel onorând memoria lor în afara lumii noastre şi în eternitate".

După succesul misiunii NASA, Andreas Schönhofen a scris pe Facebook că este "extrem de fericit", publicând piesa "Atonement" a formaţiei Goodbye to Gravirty. 

Sonda spaţială InSight a ajuns luni pe Marte, la aproape şapte luni de la lansare, în data de 5 mai. 

Incendiul din noaptea de 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv a provocat moartea a 65 de persoane şi rănirea gravă a altor câteva zeci.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite