Administrația Națională Apele Române (ANAR), mai mulți șoferi decât angajați care merg pe teren

0
Publicat:

Administrația Națională Apele Române (ANAR) are, în medie, 3 șoferi la un angajat de teren, potrivit G4Media. De altfel, la Constanța, instuția are rezervate toate locurile de parcare de pe o stradă întreagă.

Instituția are peste 8 mii de angajați, din care aproape 500 sunt șoferi FOTO Apele Române / Arhivă
Instituția are peste 8 mii de angajați, din care aproape 500 sunt șoferi FOTO Apele Române / Arhivă

Administrația Națională Apele Române (ANAR) are în total 8721 de angajați, din care 144 dintre ei fac și muncă de teren, iar 447 sunt șoferi, potrivit unor precizări ale instituției, la solicitarea G4Media

La ABA Prut-Bârlad, Buzău-Ialomița și Jiu sunt angajați câte 5 șoferi la un inspector de teren, iar la Mureș și Siret sunt 4 șoferi la un om de teren.

Administrațiile bazinale cu cei mai mulți șoferi sunt Mureș (79), Siret (50), Olt (49) și Jiu (48). 

În altă situație, o stradă din centrul Constanței a fost rezervată exclusiv angajaților și mașinilor instituțiilor publice, singura din zonă fără o parcare proprie fiind Apele Dobrogea-Litoral. Atfel, 20 de locuri de parcare nu mai pot fi folosite în timpul zilei de alte persoane.

În același timp, cei mai mulți angajați sunt la ABA Argeș-Vedea (1052), ABA Mureș (952), ABA Siret (923) și ABA Olt (902).

De asemenea, potrivit sursei citate, în cadrul ANAR funcționează și 11 administrații bazinale, Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, fără oameni care merg pe teren și cu 5 șoferi la 210 de angajați și Exploatarea Complexă Stânca-Costești, cu un șofer la 59 de angajați și fără oameni de teren.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite