Adevărul juridic neromanţat din dosarul lui Bebino: Pe liderul „Sportivilor” îl ajung din urmă măsurile instituite de judecători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bebino

Marius Emil Alecu, zis „Bebino”, rămâne cu interdicţia de a părăsi ţara, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins ca nefondată contestaţia împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti. Interlopul avea instituite măsuri de supraveghere la momenntul în care a fost implicat în scandalul dinn zona Tei-Toboc.

„Decizia penală nr. 74/C - În temeiul art.425/1, alin.7, punctul 1, litera b din noul Cod de procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de contestatorul-petent-condamnat Alecu Emil-Marius împotriva Sentinţei penale nr.1.934/19.XII.2019 a Tribunalului Bucureşti – Secţia I-a penală, din Dosarul nr.33491/3/2019*. În temeiul art.275, alin.2, Cod de procedură penală, îl obligă pe contestatorul-petent-condamnat la plata sumei de 400 lei, cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 26.II.2020”, se arată în minuta Curţii de Apel Bucureşti. 

Este vorba despre un dosar din 2019, în care interlopul Bebino cerea ridicarea ultimei măsuri de supreveghere pe care o avea instituită într-un dosar în care a fost condamnat cu suspedare pentru trafic de droguri.

„Atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere, obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere”, au scris atunci magistraţii cu privire la Bebino.

Reglări de conturi cu arme albe

Nu este însă singura măsură judiciară instituită pe numele lui „Bebino” – noul lider al Clanului Sportivilor”. El este în arest la domiciliu, în urma scandalului în care a fost implicat în luna ianuarie, când a fost tăiat cu sabia de Cezar Petcu zis „Joe”, membru al unui clan rival. În urma scandalului, Bebino a rămas fără două degete şi cu tăieturi adânci pe spate şi la un picior.

La momentul scandalul, Bebino se afla sub o serie de măsuri stricte, după ce a scăpat „ieftin” dintr-un dosar de trafic de droguri şi constituire de grup infracţional organizat.

În 2016, Bebino a fost condamnat la Tribunalul Bucureşti la o pedeapsă de 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri de mare risc. Marius Emil Alecu a făcut apel, iar instanţa ierarhic suprerioară i-a scăzut pedepsa la 2 ani şi 6 luni, apoi magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei. 

Bebino avea instituit un termen de supraveghere pe o durată de 4 ani, timp în care el a fost obligat de instanţă:

  • să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune Bucureşti sau organizate de acesta în colaborare cu instituţii din comunitate; 
  • să nu părăsească teritoriul României, fără acordul instanţei.

Împotriva acestei ultime măsuri de supraveghere a formula Bebino o cerere pe rolul Tribunalului Bucureşti, însă magistraţii i-au respins-o pe 19 decembrie 2019.

Bebino a făcut contestaţie, dar între timp, în ianuarie, a fost implicat în scandalul din zona Tei, fiind rănit grav de Joe.

Cum s-a iscat scandalul sângeros între Bebino şi Joe

Scandalul a izbucnit după ce Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public, în zona Tei - Toboc.

Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire. Imediat ce Emil Marius Alecu, zis Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Un tânăr a fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său a fost rănit cu sabia de Cezar Petcu - Joe. Încercând să se apere, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite