REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013/ Subiectele şi rezolvările la proba de Fizică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au susţinut vineri ultima probă la examenul de Bacalaureat 2013 FOTO Adevărul
Elevii au susţinut vineri ultima probă la examenul de Bacalaureat 2013 FOTO Adevărul

Elevii de clasa a XII-a au susţinut vineri cea de-a treia probă la Bacalaureat, la una dintre materiile opţionale. „Adevărul” vă prezintă rezolvarea integrală a subiectelor la Fizică.

La proba de Fizică de la Bacalureat 2013 sunt urmatoarele subiecte la Filiera Tehnologică - profilul tehnic şi profilul resurse naturale şi protecţia mediului. 

Adevărul LIVE Rezolvarea subiectelor de la toate probele la alegere de la BAC 2013

FIZICA 1
FIZICA 2
Fizica 3
FIZICA 4

Subiectele la fizică - Filiera vocaţională

fizica vocationala fizica vocationala fizica vocationala fizica vocationala

Puteţi vedea celelalte subiecte în linkurile de mai jos. 

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013/ Subiectele şi rezolvările la proba de Fizică

Elevii de clasa a XII-a susţin vineri cea de treia probă la Bacalaureat, la una dintre materiile opţionale. „Adevărul” vă prezintă rezolvarea integrală a subiectelor la Fizică.

SUBIECTE BAC 2013 / Rezolvarea subiectelor la Informatică

Astăzi are loc ultima proba la Bac 2013. George Trifan, profesorul de informatică la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică din Bucureşti discută şi rezolvă subiectele de la Bacalaureat în studioul Adevărul Live.

SUBIECTE BAC 2013 / Subiectele de la proba de economie

Elevii de clasa a XII-a susţin vineri cea de treia probă la Bacalaureat, la una dintre materiile opţionale. adevarul.ro vă prezintă subiectele la proba de economie de la Bacalaureat 2013.

BACALAUREAT 2013 Rezolvarea subiectelor la Anatomie

Elevii de clasa a XII-a au susţinut vineri cea de treia probă la Bacalaureat, la una dintre materiile opţionale. „Adevărul” vă prezintă rezolvarea integrală a subiectelor la Anatomie.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / Subiectele şi rezolvările la proba de biologie

Profesoara de Biologie  Claudia Neguţ, de la Colegiul Naţional ”Mihai Viteazul” din Capitală, va rezolva, vineri, subiectele la BAC 2013 la biologie, la Adevărul Live.

BACALAUREAT 2013: rezolvarea subiectelor la fizică. Candidaţii: ”A fost foarte greu. Ne-au dat subiecte de olimpiadă”

Elevii de clasa a XII-a susţin vineri cea de-a treia probă la Bacalaureat, la una dintre materiile opţionale. „Adevărul” vă prezintă rezolvarea integrală a subiectelor la Fizică, despre care elevii care au ieşit deja din clasă spun că au fost destul de accesibile.

UPDATE BACALAUREAT 2013 Rezolvarea subiectelor la Geografie

Elevii de clasa a XII-a susţin vineri cea de treia probă la Bacalaureat, la una dintre materiile opţionale. „Adevărul” vă prezintă rezolvarea integrală a subiectelor la Geografie, despre care profesorii spun că au fost destul de accesibile.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 / SUBIECTELE LA BACALAUREAT 2013 - PROBELE DE ANATOMIE, ECONOMIE, FIZICĂ, GEOGRAFIE ŞI BIOLOGIE

Peste 165.000 de absolvenţi de liceu susţin vineri, 5 iulie, ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 - proba la alegere, în funcţie de profil. Adevarul.ro publică, vineri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva şi dezbate împreună cu profesori şi candidaţi la examenul de maturitate.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite