O platformă educaţională oferă lecţii gratuite online pentru bacalaureat şi evaluarea naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură site notebune.ro
Captură site notebune.ro

Asociaţia pentru Educaţie Digitală Bigger Picture lansează platforma educaţională gratuită notebune.ro, dedicată elevilor de liceu şi de gimnaziu care se pregătesc pentru susţinerea examenelor la matematică şi limba şi literatura română.

Alături de profesori foarte bine pregăţiţi, echipa #NoteBune le propune utilizatorilor o serie de cursuri online realizate în conformitate cu Programa şcolară. 

Elevii vor putea trece prin materie în câteva ore cu ajutorul lecţiilor video, a fişelor recapitulative şi a testelor de evaluare ce vor putea fi rezolvate online. Tot conţinutul este gratuit pentru a susţine accesul egal la educaţie al tuturor copiilor.

Cele 10 clipuri educaţionale cu teme importante din materia de BAC - Limba si literatura română - explică modul de rezolvare a celor trei subiecte de examen în funcţie de cerinţele şi baremele de corectare.

În luna aprilie, pe notebune.ro vor fi publicate şi 15 clipuri care vor acoperi tematica şi materia de BAC pentru matematică.

De asemenea, copiii şi profesorii vor putea urmări materiale conexe pe conturile de social media (TIK TOK si Instagram) şi vor fi invitaţi la sesiuni live pentru a le adresa mentorilor întrebări despre examene.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite