Bacalaureat 2022. Baremul pentru proba obligatorie. Care sunt rezolvările la subiectele de la Matematică şi Istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
examen studenţi

Ministerul Educaţiei a publicat baremul de evaluare şi notare a lucrărilor elevilor la proba obligatorie de la examenul de Bacalaureat 2022.  Pe baza acestui barem profesorii vor nota lucrările elevilor la Matematică şi Istorie.

Bacalaureat 2022 a început luni, 20 iunie, cu proba scrisă la Limba şi literatura română. Miercuri va fi proba la materia la alegere a profilului/specializării.

La proba obligatorie a profilului s-a înregistrat o rată de participare de 97,1%. 

Nu s-au prezentat 3.472 de candidaţi, iar 38 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Aceştia din urmă nu vor mai putea participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

Primele rezultate vor fi comunicate pe 27 iunie, până la ora 12:00 (în centrele de examen), iar contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi (în intervalul orar 12:00 - 18:00). Acestea pot fi depuse/transmise şi prin mijloace electronice. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii sau reprezentanţii legali ai acestora. 

Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 1 iulie.

BAREM MATEMATICĂ

BAREM ISTORIE

E c Istorie 2022 Bar 01 LRO

E c Matematica M St-nat 2022 Bar 01 LRO

E c Matematica M Mate-Info 2022 Bar 01 LRO

E c Matematica M Tehnologic 2022 Bar 01 LRO

E c Matematica M Pedagogic 2022 Bar 01

EducațiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite