Articol publicitar

Admitere exclusiv online la ASE, la programele de studii universitare de licenţă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
ASE academia de studii economice

Academia de Studii Economice din Bucureşti, liderul învăţământului superior economic şi de administraţie publică din România şi Europa de Sud-Est, universitatea cu cea mai bună inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii, scoate la concurs 7363 de locuri pentru admiterea la programele universitare de licenţă, astfel:

Întregul proces de Admitere 2020 se va desfăşura exclusiv ONLINE pe platforma admitere.ase.ro.

Înscrierile au loc în perioada 13–17 iulie a.c. Candidaţii vor încărca documentele de concurs pe platforma admitere.ase.ro, selectând opţiunile pentru programele de studii alese.

Concursul de admitere constă din:

  • eseul motivaţional, eliminatoriu;
  • proba scrisă de competenţă lingvistică, eliminatorie, pentru candidaţii care optează pentru programe cu predare în limbă străină şi nu au certificate de competenţă lingvistică, recunoscute de ASE (detalii);
  • media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media obţinută la examenul de bacalaureat (70%) şi aceea a anilor de studii (30%).

ASE oferă 35 de programe universitare de licenţă la învăţământul cu frecvenţă, la distanţă şi cu frecvenţă redusă, care pot fi urmate în limbile română, engleză, franceză, germană.

ASE îşi diversifică oferta universitară în acest an prin înfiinţarea Facultăţii de Drept, care va forma viitori profesionişti în activităţi specifice ariei juridice în diverse domenii din societate: justiţie, business, administraţie publică, activităţi non-profit, pentru care scoate la concurs 150 de locuri, buget şi taxă, cu durata cursurilor de 4 ani. Absolvenţii acestui program de studii obţin titlul de „Licenţiat în Drept”.

Candidaţii la programele universitare de licenţă ale ASE pot urma una dintre cele 12 facultăţi ale universităţii: Administrarea afacerilor cu predare în limbi străine; Administraţie şi Management Public; Business şi Turism; Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică; Contabilitate şi Informatică de Gestiune; Drept; Economie Teoretică şi Aplicată; Economie Agroalimentară şi a Mediului; Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori; Management; Marketing şi Relaţii Economice Internaţionale.

sss

ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziţionată la nivel internaţional, fapt atestat de ranking-urile de prestigiu. ASE ocupă locul I în România şi locul 201-300 în lume, conform clasamentului "Times Higher Education Impact Rankings 2020". ASE este universitatea cu cea mai bună inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii, conform QS World University Rankings. 85% dintre absolvenţi îşi găsesc de lucru în primele 6 luni de la terminarea facultăţii, în domeniul studiat.

Informaţii complete despre admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina dedicată Admitere Licenţă 2020 şi pe pagina oficială de Facebook ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI. Informaţii suplimentare pot fi obţinute prin e-mail admitere@ase.ro, telefonic 0213191900/01, interior 360, 306 sau prin Zoom, Skype, Google meet.

ASE pune la dispoziţia viitorilor săi studenţi peste 3 400 de burse de performanţă, de studiu şi sociale, peste 550 de burse Erasmus, cca 4 650 de locuri în căminele proprii, numeroase parteneriate pentru stagii şi practică la firme de top, 400 000 de volume în bibliotecă, spaţii moderne de învăţământ, alte facilităţi de învăţare.

Cu o tradiţie centenară şi peste 300000 de absolvenţi, Academia de Studii Economice este o universitate dinamică, într-o adaptare permanentă la cerinţele economiei de piaţă, în strânsă legătură cu cerinţele mediului de afaceri.

ASE academia de studii economice

Diploma de absolvent al ASE constituie garanţia unui viitor sigur şi a celei mai bune inserţii pe piaţa muncii. Alege un Lider şi vei deveni un Lider!

EducațiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite