Articol publicitar

Academia de Studii Economice din Bucureşti – oferta educaţională pentru admiterea la programele de studii universitare de licenţă 2019

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Academia de Studii Economice din Bucureşti, liderul învăţământului superior economic şi de administraţie publică din România şi Europa de Sud-Est, universitatea cu cea mai bună inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii autohtone, scoate la concurs pentru admiterea la programele universitare de licenţă peste 7 200 de locuri, după cum urmează:

ASE oferă 24 de programe universitare de licenţă la învăţământul cu frecvenţă, care pot fi urmate în limbile română, engleză, franceză sau germană şi 11 – pentru învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă.

Înscrierile pentru admiterea la programele universitare de licenţă au loc în perioada 15-19 iulie, între orele 8.00 – 16.00.

Admiterea se desfăşoară prin concurs, bazat pe:

advert
  • eseu motivational;
  • probă scrisă de competenţă lingvistică - pentru candidaţii care optează pentru programe cu predare în limbă străină;
  • media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media obţinută la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii (30%).

Informaţii complete despre admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina dedicată Admiterii 2019, care reflectă întreg procesul de admitere, cu precizări actualizate permanent despre calendarul admiterii, metodologie, conţinutul dosarului de înscriere, paşii candidatului, rezultatele admiterii ş.a.

ASE pune la dispoziţia viitorilor săi studenţi aproape 3 400 de burse de performanţă, studiu şi sociale, peste 500 de burse Erasmus, peste 5 000 de locuri în căminele proprii, numeroase parteneriate pentru stagii şi practică la firme de top, 400 000 de volume în bibliotecă, spaţii moderne de învăţământ, alte facilităţi de învăţare.

advert

ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, cu o bună reputaţie internaţională, concretizată în situarea pe poziţii notabile în clasamentele internaţionale de prestigiu:

  • ASE este cea mai bine poziţionată dintre universităţile româneşti prezente în Top Shanghai, clasamentul cu cea mai mare autoritate din lume, în domeniile Economie, Administraţie publică, Administrarea afacerilor şi Management;
  • ASE este universitatea cu cea mai bună reputaţie în rândul angajatorilor din România, conform clasamentului QS World University Rankings 2018; 81,35% dintre absolvenţi îşi găsesc de lucru în mai puţin de 3 luni de la terminarea facultăţii;
  • ASE ocupă locul 1 în România în domeniul Ştiinţelor sociale, precum şi locul 501+ în lume în domeniul Administrarea afacerilor şi economie, în clasamentul Times Higher Education World University Rankings 2019  by  Subject.
  • ASE este poziţionată pe locul 101-200 în clasamentul Times Higher Education University Impact Rankings 2019

Dragi candidaţi la Academia de Studii Economice din Bucureşti,

Vă invit să vă alăturaţi cu toată încrederea celor peste 22 000 de studenţi ai celei mai performante universităţi economice şi de administraţie publică din Europa de Sud-Est.

advert

Eu însumi sunt mândru să fiu absolventul ASE, pe care o slujesc din momentul în care am încheiat studiile superioare.

Pentru Admiterea din acest an, ASE scoate la concurs o ofertă generoasă de programe şi locuri, la buget şi taxă, pentru toate ciclurile şi formele de învăţământ - licenţă, masterat, doctorat.

Este important, când decideţi opţiunile pentru viitorul vostru, să luaţi în calcul reputaţia ASE în rândul angajatorilor şi gradul foarte bun de inserţie a absolvenţilor noştri pe piaţa muncii pentru că, sunt sigur, fiecare dintre voi doreşte să-şi găsească un job ofertant la finalizarea studiilor superioare.

Vă doresc, dragi candidaţi, să faceţi cea mai potrivită alegere pentru viitorul vostru.

Alegeţi un Lider şi veţi deveni un Lider! Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE 

EducațiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite