VIDEO Un american a murit sub ochii fiului de şase ani, încercând să prindă o minge de baseball

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a murit sub ochii fiului său de şase ani
Bărbatul a murit sub ochii fiului său de şase ani

Un pompier din statul american Texas şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la o înălţime de şase metri în timpul unui meci de baseball, sub ochii îngroziţi ai fiului său de şase ani. Ultimele cuvinte ale bărbatului au fost: "Aveţi grijă de fiul meu. A rămas singur acolo, sus".

Shannon Stone în vârstă de 39 de ani i-a cerut unui jucător de la meciul dintre Texas Rangers şi Oakland Athletics să-i arunce mingea, dar în momentul în care s-a aplecat să o prindă şi-a pierdut echilibrul, a căzut peste balustradă şi s-a izbit de pavajul de beton aflat 6 metri mai jos. Un spectator aflat lângă el a încercat în zadar să-l prindă.

"Am încercat să-l prind sau măcar să-i încetinesc căderea, dar nu am reuşit. După cădere vorbea şi era conştient. Am crezut că este în regulă. Am rămas şocat când am aflat că a murit în drum spre spital. I-a rugat pe cei aflaţi lângă el să aibă grijă de fiul lui", a povestit un martor.



Mama victimei a povestit că fiul şi nepotul ei plecaseră la meci în speranţa că vor reuşi să prindă din tribună o minge.

Shannon lucra de 17 ani în cadrul depăartamentului de pompieri al orăşelului Brownwood. "Întotdeauna mă îngrijorez pentru băieţii mei atunci când pleacă să stingă un incediu, dar ce s-a întâmplat acum e ceva la care nu te aştepţi", a declarat şeful pompierului decedat.

image

Urmăriţi mai jos filmul accidentului

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite