VIDEO Cea mai „cruntă“ bătaie de la revolta din Baltimore: o mamă care şi-a prins fiul la proteste îl loveşte fără milă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia îl scoate pe băiat dintre protestatari, îl bate şi apoi îl duce acasă. FOTO captură Fox News
Femeia îl scoate pe băiat dintre protestatari, îl bate şi apoi îl duce acasă. FOTO captură Fox News

O mamă din Baltimore a fost extrem de nemulţumită că fiul ei participă la protestele violente împotriva poliţiei din Baltimore. Femeia l-a bătut pe tânărul mascat de faţă cu toată lumea, în timp ce bărbatul a stat cuminte şi n-a ripostat.

Cel puţin 15 poliţişti au fost răniţi în timpul confruntărilor violente din Baltimore, unde protestele continuă de mai bine de o săptămână pe fondul tensiunilor dintre populaţia afroamericană şi forţele de ordine, acuzate de rasism. 

Primarul oraşului a declarat stare de urgenţă şi a impus o oră de stingere începând cu această seară, iar toţi cei care vor fi prinşi pe străzi între ora locală 22.00 şi 05.00 vor fi legitimaţi şi chiar reţinuţi. De toate acestea se vor asigura ofiţerii Gărzii Naţionale, mobilizaţi ieri în Baltimore, pe măsură ce violenţele au escaladat. 

Însă, în mjlocul ştirilor îngrijorătoare, una dintre victimele violenţelor din Baltimore devine rapid viral pe internet. Un tânăr afroamerican este bătut crunt de mama sa, care, potrivit corespondenţilor de presă din zonă, era nemulţumită de faptul că băiatul participă la proteste. 

Cea mai „cruntă“ bătaie de la revolta din Baltimore

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite