UPDATE Un bărbat a luat ostatici într-un imobil din Pennsylvania, SUA. Incidentul s-a încheiat paşnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a intervenit.
Poliţia a intervenit.

Un bărbat a luat ostatici într-un imobil din Pittsburgh (Pennsylvania, estul Statelor Unite), vineri dimineaţă, după ce a ameninţat că are o bombă în rucsac, a anunţat FBI, potrivit AFP.

UPDATE 21.45 Bărbatul care luase mai mulţi ostatici într-o clădire din centrul oraşului american Pittsburgh s-a predat, iar ostaticul a fost eliberat nevătămat, anunţă poliţia locală, citată de CNN. După negocieri cu poliţia, bărbatul s-a predat, iar ostaticul a fost eliberat nevătămat.

"Există o luare de ostatici la Three Gateway Center", un imobil în care se află sediile mai multor firme din centrul oraşului, a declarat Kelly Kochamba, purtător de cuvânt al FBI Pittsburgh.

Bărbatul afirma că are o bombă, dar nu există deocamdată nicio dovadă, potrivit FBI, care a adăugat că cel puţin o femeie a fost luată ostatic.

Şeful poliţiei din Pittsburgh, Nate Harper, a spus că două persoane sunt luate ostatici la etajul 16 al imobilului de către un bărbat care are cazier judiciar. Şeful poliţiei a mai spus că acesta se numeşte Michael Klein Thaxton, de 22 ani.

Potrivit CNN, mama persoanei care a luat ostaticii a fost chemată la locul incidentului pentru a discuta cu fiul său.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite