Un Fiat 500L folosit de papa Francisc în timpul vizitei sale în SUA a fost vândut la licitaţie cu 82.000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Papa Francisc la bordul unui Fiat 500L, pe 22 septembrie 2015, în timpul călătoriei sale în Philadelphia FOTO Olivier Douliery / DPA / AFP
Papa Francisc la bordul unui Fiat 500L, pe 22 septembrie 2015, în timpul călătoriei sale în Philadelphia FOTO Olivier Douliery / DPA / AFP

Un Fiat 500L utilizat de papa Francisc în timpul vizitei sale în Philadelphia, care a avut loc anul trecut, a fost vândut la licitaţie vineri. Suma obţinută în urma tranzacţiei va fi donată unor acte de caritate.

Un Fiat 500L utilizat de papa Francisc în cursul vizitei sale la Philadelphia a fost vândut la licitaţie vineri pentru 82.000 de dolari. Toţi banii obţinuţi în urma acestei tranzacţii vor fi donaţi unor acte de caritate catolice, relatează agenţia AFP, citată de Agerpres.

Au licitat 19 persoane de pe întreg cuprinsul Statelor Unite. Identitatea noului proprietar al vehiculului nu a fost dezvăluită imediat.

Liderii religioşi din acest oraş din nord-estul Statelor Unite au declarat că vânzarea a fost punctul culminant al unei seri de gală care a deschis anul acesta Philadelphia Auto Show.

Al doilea Fiat 500L în care Suveranul Pontif a circulat în timpul vizitei sale la Philadelphia va fi expus la Salonul auto al oraşului, care se va închide la 7 februarie, notează Agerpres.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite