Trump şi-a anunţat demisia dintr-un sindicat al actorilor americani înainte să fie exclus: „N-aţi făcut nimic pentru mine!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donald Trump / FOTO Getty Images
Donald Trump / FOTO Getty Images

Donald Trump, fostul preşedinte al Statelor Unite, şi-a dat demisia din Sindicatul Actorilor Profesionişti Americani chiar înainte de a fi exclus din această organizaţie. Sindicatul care apără interesele actorilor urma să-l excludă pe Trump pentru rolul pe care l-a jucat în incitarea violenţelor de la Capitoliu de pe 6 ianuarie.

„Vă scriu în legătură cu aşa-numita audiere a comisiei disciplinare cu scopul revocării mele din această asociaţie. Cui îi pasă!”, a scris Trump în scrisoarea de demisie.

Acesta continuă prin a explică că nu este familiar cu activitatea organizaţiei, dar că este „foarte mândru” de contribuţia sa la realizarea mai multor producţii.

„Sunt foarte mândru de contribuţia mea la filme precum Singur Acasă 2, Zoolander şi Wall Street: Money Never Sleeps; precum şi showuri de televiziune ca Prinţul din Bel-Air, Saturday Night Live şi, desigur, cel mai de succes show din istoria televiziunii, The Apprentice, asta ca să numim doar câteva!”, a scris Trump, conform AP News.

Scrisoarea se termină apoteotic cu anunţul demisiei din rândurile organizaţiei şi cu o înfierare a sindicatului.

„Nu doresc să fiu asociat cu organizaţia voastră. Prin urmare, vă informez cu privire la demisia mea imediată din SAG-AFTRA. N-aţi făcut nimic pentru mine”, a anunţat Trump.

Răspunsul sindicatului a fost scurt: „Mulţumim!”

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite