Tricourile Nike cu inscripţia „Boston Massacre“, retrase de la vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel de-al doilea suspect în dublul atentat de la Boston a fost arestat vineri seară FOTO Reuters
Cel de-al doilea suspect în dublul atentat de la Boston a fost arestat vineri seară FOTO Reuters

Compania Nike a retras de pe piaţă tricourile inscripţionate cu „Boston Massacre” („Masacrul din Boston”), care se aflau la vânzare de mai bine de 35 de ani, din cauza dublului atentat terorist de lunea trecută, de la Boston, în urma căruia trei persoane au murit, iar alte aproape 200 au fost rănite, informează „USA Today” citând Associated Press.

Reprezentanţii companiei de îmbrăcăminte sport, cu sediul în Portland (Oregon), au anunţat luni că a luat măsuri imediat de a retrage acest produs de pe piaţă. Tricourile, care erau vândute, în principal, în outlet-urile companiei, aveau inscripţionate cu litere însângerate „Boston Massacre”, mesaj care a primit un sens cu totul diferit după atentatul terorist de lunea trecută.

„Am retras produsul cât de repede am putut şi suntem siguri că acesta nu mai este distribuit”, a declarat Mary Remuzzi, purtător de cuvânt al Nike. De asemenea, tricourile nu vor mai fi produse de companie.

Lansarea celebrelor tricouri a avut loc cu mulţi ani în urmă cu ocazia victoriei repurtate de clubul de baseball 'New York Yankees' asupra clubului din Boston, 'Red Sox', în anul 1978. Atunci, jucătorii din New York i-au bătut de patru ori la rând pe adversarii lor din Boston, iar apoi au devenit campioni mondiali la baseball.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite