Guvernul SUA ar deține vehicule extraterestre intacte. Dovezile serviciilor secrete că „nu suntem singuri” VIDEO

0
Publicat:

Un fost oficial al serviciilor secrete americane spune că Guvernul SUA deține vehicule „intacte și parțial intacte” de origine non-umană.

Guvernul SUA ar deține vehicule extraterestre intacte FOTO Departamentul american al Apărării
Guvernul SUA ar deține vehicule extraterestre intacte FOTO Departamentul american al Apărării

Fostul agent de informații David Grusch, care a condus o analiză a fenomenelor anormale neidentificate (FAN/ eng. UAP) în cadrul unei agenții a Departamentului Apărării al SUA, a susținut că statul deține ambarcațiuni de origine non-umană.

Informațiile despre aceste vehicule sunt ascunse ilegal de la Congres, a spus Grusch, pentru publicația The Debrief. El susține că atunci când a predat informații clasificate despre vehicule către Congres, a suferit represalii din partea oficialilor guvernamentali. El a părăsit Guvernul în aprilie, după o carieră de 14 ani în serviciile de informații americane.

Jonathan Grey, un alt oficial al serviciilor secrete americane, aflat în funcție la Centrul Național de Informații Aeriene și Spațiale (Nasic), a confirmat existența „materialelor exotice”, adăugând că: „Nu suntem singuri”.

Dezvăluirile au venit după ce o mulțime de observații și rapoarte credibile au reînviat atenția asupra navelor extraterestre, în ultimii ani.

„Nu suntem singuri”

În 2021, Pentagonul a lansat un raport în care sunt menționate peste 140 de cazuri de întâlniri cu FAN care nu au putut fi explicate. Raportul a apărut în urma unei scurgeri de imagini realizate de militari americani, care ilustrau întâmplări aparent inexplicabile pe cer. Piloții marinei au mărturisit că au avut frecvent întâlniri cu ambarcațiuni ciudate, în largul coastei SUA, notează The Guardian.

Într-un interviu, realizat de jurnaliştii The Debrief, Leslie Kean şi Ralph Blumenthal, care au dezvăluit anterior existenţa unui program secret al Pentagonului care investiga OZN-urile, Grusch a spus că Guvernul SUA şi contractorii de apărare au recuperat, de-a lungul a zeci de ani, fragmente de ambarcaţiuni și chiar nave întregi, ce nu au fost construite de oameni.

Nu vorbim despre origini sau identități prozaice. Materialul include vehicule intacte și parțial intacte”, a spus Grusch.

Analiza care a dus la concluzia că obiectele recuperate sunt de „origine exotică” se bazează pe structura vehiculelor, natura materialelor folosite și faptul că acestea prezintă aranjamente atomice și semne radiologice unice, potrivit lui Grusch.

Jonathan Grey a confirmat relatarea lui Grusch.

Fenomenul inteligenței non-umane este real. Nu suntem singuri. Recuperările de acest fel nu se limitează doar la Statele Unite. Acesta este un fenomen global și, totuși, o soluție globală continuă să ne scape”, a declarat el.

Nick Pope, care și-a petrecut mare parte din începutul anilor '90 investigând OZN-uri pentru Ministerul Britanic al Apărării, a numit relatările lui Grusch și Grey despre materialele extraterestre „foarte semnificative”.

Un lucru este să ai povești pe blogurile de conspirație, dar acest lucru duce la următorul nivel, cu persoane din interior autentice care ies în față”, a spus Pope.

Grusch a descoperit existența acestor vehicule și materiale cu origini non-umane în urma unor „interviuri ample cu oficiali de rang înalt din serviciile de informații” și a raportat Congresului despre programul de recuperare a materialelor extraterestre.

În articolul publicat de Debrief, Grusch nu a spus că ar fi văzut vreodată aceste vehicule extraterestre și nici că ar știi unde se află ascunse.

Un raport al Biroului Directorului de Informații Naționale arăta că între 2004 și 2021 au existat 144 de incidente între piloți militari și FAN - 80 dintre ele au fost detectate de mai mulți senzori ale aeronavelor. Doar unul dintre cele 144 de incidente a putut fi explicat pe deplin - în acel caz, obiectul în cauză era un balon mare care se dezumfla.

Reacţia NASA

În urma interesului sporit din partea publicului și a unor senatori americani, Pentagonul a înființat Biroul de Rezolvare a Anomaliilor pentru toate domeniile, însărcinat cu urmărirea FAN, în iulie 2022. În decembrie anul trecut, biroul a declarat că a primit „câteva sute” de noi rapoarte, dar până acum nicio dovadă a vieții extraterestre.

Publicarea afirmațiilor lui Grusch și Grey vine după ce NASA a spus că stigmatizarea în legătură cu raportarea întâlnirilor – și hărțuirea celor care raportează întâlniri – îi împiedică activitatea.

Hărțuirea nu duce decât la o stigmatizare suplimentară a domeniului FAN, împiedicând în mod semnificativ progresul științific și descurajând pe alții să studieze acest subiect important”, a declarat șeful științific al NASA, Nicola Fox, într-o întâlnire publică, din 31 mai.

SUA



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite