FOTO Accident de elicopter în Pennsylvania: cinci morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipele de salvare au găsit epava elicopterului după mai multe ore
Echipele de salvare au găsit epava elicopterului după mai multe ore

Cinci persoane, inclusiv un copil, au murit în ţinutul Wyoming, în Pennsylvania, după ce elicopterul la bordul căruia se aflau s-a prăbuşit, au anunţat autorităţile, relatează CNN.

Trei bărbaţi şi o femeie au murit, de asemenea, în acest accident, a anunţat coronerul Tom Kukuchka. Elicopterul, cu cinci persoane la bord, a fost dat dispărut sâmbătă, potrivit lui Holly Baker, din cadrul Administraţiei Aviaţiei Federale (FAA).

Elicopterul a decolat de pe Aeroportul Greater Binghamton din New York şi se îndrepta spre Aeroportul Jake Arner Memorial de la Lehighton, în Pennsylvania.

Epava elicopterului de tip Robinson 66 a fost găsită duminică după-amiaza într-o zonă împădurită, a precizat Baker. Cauza prăbuşirii nu era cunoscută imediat.

Controlori aerieni de pe Aeroportul Internaţional Wilkes-Barre/Scranton au pierdut contactul cu elicopterul sâmbătă seara, către ora locală 22.30 (duminică, 5.30, ora României), în contextul unor condiţii meteorologice nefavorabile.

Reprezentanţi din cadrul Biroului Naţional american pentru Siguranţa Transporturilor (NTSB) au pornit spre locul accidentului şi urmează să ancheteze cu privire la prăbuşire, a anunţat Baker. FAA efectuează, de asemenea, o anchetă.


 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite